Tietoa Hillstrand-verkkokaupasta

Hillstrand

Tupasvillaa pohjoisesta luonnosta, jonka puhtaus on inspiroinut Hillstrandin syntyä.

Hillstrand on suomalainen, yksityisessä omistuksessa oleva verkkokauppa. Se syntyi vuonna 2013, kun huomasimme, että maailmalla on paljon sellaisia tuotteita suihkuun, kylpyyn sekä ihon- ja parranhoitoon, joita ei Suomessa myydä. Tuotteita, joiden laatu on tavanomaista market-tasoa korkeampaa, ja joissa on jotain erityistä ja poikkeuksellista. Tämä poikkeavuus voi liittyä tuotteen korkeaan laatuun, aistikkaaseen tuoksuun, laadukkaisiin raaka-aineisiin tai perinteisiin valmistusmenetelmiin.

Miksi ostaa meiltä?

Emme halua myydä eurooppalaisilla hinnoilla niinkutsutuissa halpatuotantomaissa valmistettuja matalan laadun tuotteita.

Meiltä saat tuotteita, jotka on valmistettu Euroopassa tai Yhdysvalloissa. Tuotteiden raaka-aineet ovat usein luonnollisia, ja valmistusmenetelmät perinteisiä. Useat tuotteemme valmistetaan käsityönä. Hillstrandilta ostaessasi tuet aina paikallista yritystoimintaa ja ihmisiä, jotka ovat laittaneet itsensä peliin valmistaakseen korkealaatuisia, tyylikkäitä tuotteita.

Meille ei riitä, että tuote on teknisesti laadukas. Sen on myös näytettävä hyvältä. Kylpyhuone on kodin tila, jota käytetään usein ensimmäisenä aamuisin ja viimeisenä iltaisin. Sen on tarjottava mahdollisuus raikastumiseen, virkistymiseen, puhdistumiseen ja rentoutumiseen.

Meiltä saat aina veloituksetta vähintään yhden tuotenäytteen tilauksesi mukana. Yli 100 euron tilauksiin saat veloituksetta mukaan normaalikokoisen tuotteen veloituksetta (tuotteet vaihtelevat saatavuuden mukaan, mutta useimmiten tuotteena on kylpysaippua tai parrajoon liittyvä tuote).

Haluamme nähdä sinut myös uudelleen! Pyrimme tarjoamaan rekisteröityneille asiakkaille tietoa eduista tai alennuskoodeista, joiden avulla saat seuraavan tilauksei yhteydessä tuote-tai hintaetuja.

Haluamme tehdä Hillstrandista Suomen tyylikkäimmän verkossa toimivan erikoiskaupan. Toivomme, että asiakkaanamme nautit korkealaatuisista tuotteistamme yhtä paljon kuin mekin!

parhain terveisin,
Hillstrand