Partasudit

Kun ostat partasudin Hillstrandilta, saat sudin mukana aina aloitus- ja käyttöohjeet, saippuan luonnonharjassutien alkupuhdistukseen sekä laadukasta parranajovoidetta kokeiltavaksesi.

Valitse juuri sinulle sopiva suti

Mäyränkarva on tunnetuin partasudin harjaksen raaka-aine. Mäyränkarvalaatuja on useita erilaisia, alkaen edullisista versioista ja päättyen hinnakkaisiin silvertip-suteihin. Mäyränkarvasuti on pehmeä ja miellyttävän tuntuinen ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien.

Villisianharjaksista valmistetut sudit ovat edullisia ja kestäviä suteja. Harjakset ovat uutena jäykkiä, mutta pehmenevät nopeasti käytön myötä. Ensimmäisten käyttökertojen rouheaa ihokontaktia ei siis kannata pelästyä.

Hevosenkarva on partasutimateriaalien erikoisuus, joka on kuitenkin yleinen erityisesti Espanjassa. Hevosenkarvaa saadaan hevosten normaalin hoidon yhteydessä eläintä rasittamatta. Hevosenkarvasuti on pehmeä ja pitkäikäinen, ja harjaksen värivaihtoehtoja kuten kahvaosan materiaalejakin on lukuisia.

Synteettinen Synteettinen harjas on omissa valikoimissamme Mühlen valmistamien sutien harjasvaihtoehto, sillä Mühlen kehittämän black fibre -kuidun käyttöominaisuudet ovat poikkeuksellisen hyvät. Lisäksi synteettisestä kuidusta valmistettu suti ei tarvitse luonnonkarvasudille tyypillistä alkupuhdistusta ja hajunpoistoa, vaan suti on heti käyttövalmis.

Partasuti suositellaan säilyttämään aina telineessä, jossa se voi roikkua sutipuoli alaspäin niin, että vesi valuu harjaksista pois. Tämä lisää merkittävästi sudin käyttöikää. Sen vuoksi kaikki Hillstrandin partasudit sisältävät telineen, jonka avulla sudin oikeaoppinen ja käyttöikää lisäävä säilyttäminen on mahdollista.

Tuotteet 1-12 / 16

Sivu:
  1. 1
  2. 2

Tuotteet 1-12 / 16

Sivu:
  1. 1
  2. 2