Partahöylät

Kun ostat partahöylän tai tuotepakkauksen Hillstrandilta, saat aina mukaan teräpakkauksen ja after shave -voidetta veloituksetta.

Avoin vai suljettu kamparakenne?

Suljettu kamparakenne antaa turvallisemman ja hellävaraisemman ajotuntuman. Terä on paremmin suojassa, ja mahdollisten ajohaavojen todennäköisyys on pienempi. Suositellaan erityisesti ensimmäiseksi partahöyläksi.

Avoin kamparakenne tarjoaa suoraviivaisemman ihokontaktin ja rajumman, autenttisemman ajotuntuman. Partaterä on hieman enemmän esillä kuin suljetussa kammassa, ja terä ei tukkeudu partakarvoista ja ajoaineista yhtä helposti. Sopii erityisesti paksulle partakarvalle.

Mühle on saksalainen, todella laadukkaiden partahöylien perinteikäs valmistaja. Kaikki tuotteet valmistetaan Saksassa yhtiön omalla tehtaalla. Fatip on rohkeaa ja persoonallista italialaista muotoilua haluavan herrasmiehen valinta. Kaikki höylät valmistetaan Italiassa valmistajan omana tuotantona.

Tutustu myös valmiisiin tuotepakkauksiimme, jotka sisältävät tarvittavat tuotteet parranajon aloittamiseen. Pakkaukset soveltuvat hyvin myös lahjaksi, ja on saatavana myös valmiissa lahjapakkauksessa veloituksetta. Pakkauksia on mahdollista täydentää muilla tuotteilla. Ota yhteyttä tai kerro toiveesi tilauksen yhteydessä - teemme mielellämme lahjan hankkimisen mahdollisimman vaivattomaksi.

Tuotteet 1-12 / 16

Sivu:
  1. 1
  2. 2

Tuotteet 1-12 / 16

Sivu:
  1. 1
  2. 2