Kasvovedet

Kasvovesi eli kukkaisvesi on luonnollisempi ja puristisempi vaihtoehto perinteiselle aftershavelle. Parranajon jälkeen iholle levitettävä kasvovesi sulkee ihohuokoset, rauhoittaa ihoärsytystä ja hälventää ihon punoitusta.

Kasvovesiä on erilaisille ihotyypeille. Yleisimmät ihotyypit ovat 1) kuiva iho joka tarvitsee usein tavallista enemmän kosteusvoiteiden käyttöä, 2) rasvoittuva iho, jonka tunnistaa päivän aikana talinerityksen myötä kiiltämään alkaneesta kasvojen ihosta, 3) normaali tai sekaiho. Myös herkkä iho on usein omana ihotyyppinään. Herkälle iholle soveltuvista tuotteista on maininta tuotekuvauksissamme.

Valikoimissamme olevat kasvovedet ovat tuoksultaan hyvin mietoja, joten niiden jälkeen on hyvin mahdollista käyttää myös omaa suosikkituoksua tai partavettä.

Miten kasvovesiä käytetään?

Käytä kasvovettä puhtaalle iholle - kasvojen pesun tai parranajon jälkeen. Kaada pieni määrä kasvovettä (noin 1 teelusikallinen kerrallaan) kämmenelle ja levitä kasvoille ja kaulalle. Suositeltavampi tapa on annostella kasvovettä esimerkiksi pumpulitupolle tai vanulapulle, ja levittää kasvoille sen avulla. 

Kasvovettä voidaan käyttää päivittäin, tai jopa useita kertoja päivässä. Jääkaapissa säilytetty kasvovesi raikastaa ilmeen esimerkiksi kesällä tai kesken työpäivän.

6 tuote(tta)

6 tuote(tta)